REGULAMIN KONKURSU NA WYRÓB CUKIERNICZY „II Festiwalu Tortów, Ciast i Ciasteczek”

Celem konkursu jest:

  • identyfikacja i zgromadzenie wiedzy o oryginalnych wyrobach cukierniczych służących promocji obszaru, regionu, czy miejscowości;
  • promowanie i stymulowanie wykorzystania lokalnych zasobów, walorów obszaru województwa śląskiego;
  • identyfikacja podmiotów i ich wyrobów, które mogą służyć do budowy produktu turystycznego i marki regionu.

Uczestnikami konkursu mogą być:

  • „Pasjonaci słodkości” (osoby fizyczne)
  • „Organizacje społeczne” (Koła Gospodyń Wiejskich, stowarzyszenia/fundacje itp.)
  • „Profesjonaliści” (cukiernie/piekarnie/osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą w obszarze cukiernictwa)

Kategoria „Tort”

Kategoria „Ciasto”

Kategoria „Ciasteczko”

Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.